Актуелни новости

ЧЕЛИНЏ Е ДОБИТНИК НА СЕРТИФИКАТ ЗА УСПЕШНО СПРОВЕДУВАЊЕ НА КЕМБРИЏ ТЕСТОВИТЕ

Објавено на: 29.05.2016

Британскиот заменик амбасадор Пол Едвардс додели сертификати на училиштата партнери кои ги спроведуваат Кембриџ тестовите.Честитки до целиот тим професори на Челинџ и учениците кои се стекнаа со меѓународни сертификати.

Училиштето за странски јазици Челинџ за мене е семејно училиште од времето кога јас одев таму на часови, а сега и мојот син. Традицијата на квалитет продолжува и денес со одлични професори како нашата Јелена.

Марина

Наставничката Кети е една од најдобрите и најпозитивните професорки по англиски во Челинџ. Знае да работи со деца и умее да го направи часот интересен. Не мотивира да продолжиме со појако темпо.

Искра

Јазиците се моја пасија и Челинџ ми овозможуваат да ја развивам.

Анкица