Актуелни новости

ОД СЕПТЕМВРИ - ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ ВО ЧЕЛИНЏ

Објавено на: 29.05.2016

Од Септември во Челинџ ќе биде организиран дневен престој, за помагање на Вашите деца во изработка на домашните задачи. Вашите деца секојдневно ќе можат со нашите специјализирани професори за секој предмет, навремено да си ги завршат своите училишни обврски но и секојдневно дружење со странскиот јазик кој што се одлучиле да го изучуваат.

Училиштето за странски јазици Челинџ за мене е семејно училиште од времето кога јас одев таму на часови, а сега и мојот син. Традицијата на квалитет продолжува и денес со одлични професори како нашата Јелена.

Марина

Наставничката Кети е една од најдобрите и најпозитивните професорки по англиски во Челинџ. Знае да работи со деца и умее да го направи часот интересен. Не мотивира да продолжиме со појако темпо.

Искра

Јазиците се моја пасија и Челинџ ми овозможуваат да ја развивам.

Анкица