Актуелни новости

СУПЕР ИНТЕНЗИВНИТЕ КУРСЕВИ ВО ЧЕЛИНЏ ЗАПОЧНУВААТ НА 8 ЈУНИ

Објавено на: 29.05.2016

Поради голем интерес ова лето Челинџ ќе организира супер интензивни курсеви по англиски, германски, албански, француски ...  во времетраење од само 6 недели прилагодени на Вашите потреби. За овие 6 недели речиси секјдневно дружење Вие ќе се здобиете со степен на познавање на јазикот што го изучувате. Исто така Ви стоиме на располагање и за подготвителните курсеви за меѓународни сертификати. Повелете, запишете се, ве очекуваме.

Училиштето за странски јазици Челинџ за мене е семејно училиште од времето кога јас одев таму на часови, а сега и мојот син. Традицијата на квалитет продолжува и денес со одлични професори како нашата Јелена.

Марина

Наставничката Кети е една од најдобрите и најпозитивните професорки по англиски во Челинџ. Знае да работи со деца и умее да го направи часот интересен. Не мотивира да продолжиме со појако темпо.

Искра

Јазиците се моја пасија и Челинџ ми овозможуваат да ја развивам.

Анкица