Во рамките на Челинџ функционира и преведувачко биро каде работи тим на дипломирани преведувачи и толкувачи со долгодишно искуство во преведување од различни области. Преведувачкото биро работи брзо и ефикасно на деловни, судски, стручни, симултани и консекутивни преводи.

УПИС НА НОВИ УЧЕНИЦИ
ЗАПИШИ СЕ СЕГА!
БРЗ И КВАЛИТЕТЕН ПРЕВОД
ЗАПОЧНИ СЕГА!