Новости

Челинџ на EdYOUfest 2019 – фестивал за професори по англиски јазик

By |2019-05-20T10:00:38+02:0020.05.2019|Новости|

Во соработка со Gallery TEACHERS - организација со седиште во ...

Коментарите се исклучени на Челинџ на EdYOUfest 2019 – фестивал за професори по англиски јазик

5 причини зошто да почнете да учите Италијански јазик

By |2019-04-05T10:00:10+02:0005.04.2019|Новости|

Италијанскиот е еден од најмелодичните јазици во светот, кој ќе ...

Коментарите се исклучени на 5 причини зошто да почнете да учите Италијански јазик

Челинџ го презема управувањето на Бабилонија

By |2018-08-31T10:00:09+02:0031.08.2018|Новости|

Во текот на последните месеци Челинџ и Бабилонија се договорија ...

Коментарите се исклучени на Челинџ го презема управувањето на Бабилонија

Од септември Челинџ јазичен центар и во Прилеп

By |2016-08-17T10:00:19+02:0017.08.2016|Новости|

Земајќи го предвид огромниот интерес за изучување на странски јазици ...

Коментарите се исклучени на Од септември Челинџ јазичен центар и во Прилеп

Супер интензивните курсеви во Челинџ започнуваат на 8 јуни

By |2016-05-29T10:00:53+02:0029.05.2016|Новости|

Поради голем интерес ова лето Челинџ ќе организира супер интензивни ...

Коментарите се исклучени на Супер интензивните курсеви во Челинџ започнуваат на 8 јуни
Go to Top