0
ЛОКАЦИИ ВО
МАКЕДОНИЈА

» дознај повеќе

0
НАЈБАРАНИ
ЈАЗИЦИ

» дознај повеќе

0
ГОДИНИ
ИСКУСТВО

» дознај повеќе

НОВОСТИ

Јануарски уписи на ИНТЕНЗИВНИ ОНЛАЈН КУРСЕВИ во ЧЕЛИНЏ

By |16.01.2021|Новости|

Јазичниот центар Челинџ на сопствена ОНЛАЈН платформа овозможува лесно и непречено учење од дома за време на пандемијата со КОВИД-19. Секој јануари Челинџ организира интензивни курсеви посебно наменети за студенти и возрасни слушатели со цел ...

Челинџ на EdYOUfest 2019 – фестивал за професори по англиски јазик

By |20.05.2019|Новости|

Во соработка со Gallery TEACHERS - организација со седиште во Лондон, Англија, Challenge ја продолжува соработката, се со цел континуиран професионален развој на нашиот кадар. Понудата се однесува на сите професорки по англиски јазик во ...

10 причини зошто да учите странски јазик

By |06.05.2019|Новости|

Учењето на нов јазик може да го збогати животот на различни начини. Ова се само некои од нив: 1. Патување Уживајте во вашиот одмор уште повеќе, ако можете подобро да го запознаете локалното население. Ќе ...

УПИС НА НОВИ УЧЕНИЦИ

Пополнете ја нашата електронска апликација, брзо и едноставно

ЗАПИШИ СЕ СЕГА !

БРЗ И КВАЛИТЕТЕН ПРЕВОД НА ДОКУМЕНТИ

Пополнете ја апликацијата, прикачете го документот и очекувајте го Вашиот превод

ЗАПОЧНИ СЕГА !