Како и секоја година, јазичниот центар Челинџ во јануари врши нови уписи за интензивни курсеви (времетраење четири месеци) и специјализирани курсеви по англиски, германски, италијански, француски, шпански, албански, турски и грчки јазик. Вршиме подготовка за испитите на Кембриџ (YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE), како и индивидуални или групни подготовки за START DEUTSCH 1, IELTS, TOEFL, TOEIC, DELF/ DALF. Уписите траат до 31 јануари. Може да се пријавите на www.challenge.edu.mk или на телефоните: 2039 939, 2455 119, 075 430316 – Влае, 076 430 308 – Аеродром, 076 430 309 – Капиштец (од 09 до 21ч.). Ве очекуваме на нашите локации ширум Скопје во Порта Влае, Карпош, Аеродром, Ново Лисиче, Кисела Вода, Ченто, Капиштец, Црниче, Радишани, Бутел и Драчево, како и во нашиот јазичен центар во Прилеп.