Кидс

Наменет за деца од прво и второ одделение со цел да се запознаат со основите на јазикот на интересен и забавен начин.

Дознај повеќе

Јуниор 2

Наменет за деца и млади тинејџери со цел да ги совладаат вештините на јазикот и да им помогне во понатамошното учење и усовршување.

Дознај повеќе

Интензивен 3

Курсот е наменет за оние кои сакаат побрзо и поефикасно да го научат јазикот. Наставата се одвива онлајн и содржи три часа неделно (180 минути) со соодветна програма за изучување на потребното ниво.

Дознај повеќе

Супер 5

Kурс за брзо совладување на материјалот и јазичното ниво. Направен е според програма која е светски стандард за изучување на странски јазици. Сè што треба е да имате време и желба за да ги почувствувате придобивките од овој курс. Со негово посетување за 4 месеци се поминува едно цело ниво, на пример А1.

Дознај повеќе

Специјализирани

Можност за усовршување на јазичните вештини со цел ефикасна комуникација во секојдневни деловни ситуации.

Дознај повеќе

Подготвителни за сертификати

Сеопфатна подготовка за полагање на меѓународни испити по англиски јазик за влез на реномирани странски универзитети, аплицирање за работа во странство, како и за иселеничка виза.

Дознај повеќе
УПИС НА НОВИ УЧЕНИЦИ
ЗАПИШИ СЕ СЕГА!
БРЗ И КВАЛИТЕТЕН ПРЕВОД
ЗАПОЧНИ СЕГА!