Нивоа: A1-1 • А1-2 • A2-1 • А2-2 • Б1-1 • Б1-2 • Б2-1 • Б2-2

КУРСОТ Е ДОСТАПЕН НА СЛЕДНИТЕ ЈАЗИЦИ

GB DE FR ES IT TR AL MK

НАСТАВА:
300 минути неделно

ВРЕМЕТРАЕЊЕ:
4 месеци / еден семестар – се завршува едно цело ниво (на пр. А1)

БРОЈ НА СЛУШАТЕЛИ:
4 – 10

РАСПОРЕД:
Од понеделник до петок

ДИПЛОМА:
Кандидатите се стекнуваат со уверение за завршено ниво на крајот на учебната година по претходно положен испит.

ИЗВЕСТУВАЊЕ:
Курсевите се одржуваат онлајн.

Кога ќе го решите тестот за одредување на ниво, испратете го на challenge@challenge.edu.mk

УПИС НА НОВИ УЧЕНИЦИ
ЗАПИШИ СЕ СЕГА!
БРЗ И КВАЛИТЕТЕН ПРЕВОД
ЗАПОЧНИ СЕГА!