Новости

Новости2020-05-19T00:40:41+02:00

Супер интензивните курсеви во Челинџ започнуваат на 8 јуни

By |29.05.2016|Новости|

Поради голем интерес ова лето Челинџ ќе организира супер интензивни курсеви по англиски, германски, албански, француски ...  во времетраење од ...

Челинџ е добитник на сертификат за успешно спроведување на Кембриџ тестовите

By |29.05.2016|Новости|

Британскиот заменик амбасадор Пол Едвардс додели сертификати на училиштата партнери кои ги спроведуваат Кембриџ тестовите.Честитки до целиот тим професори на ...

Go to Top