Новости

Новости2020-05-19T00:40:41+02:00

Јануарски уписи на ИНТЕНЗИВНИ ОНЛАЈН КУРСЕВИ во ЧЕЛИНЏ

By |16.01.2021|Новости|

Јазичниот центар Челинџ на сопствена ОНЛАЈН платформа овозможува лесно и непречено учење од дома за време на пандемијата со КОВИД-19. ...

Челинџ на EdYOUfest 2019 – фестивал за професори по англиски јазик

By |20.05.2019|Новости|

Во соработка со Gallery TEACHERS - организација со седиште во Лондон, Англија, Challenge ја продолжува соработката, се со цел континуиран ...

Go to Top