Поради голем интерес ова лето Челинџ ќе организира супер интензивни курсеви по англиски, германски, албански, француски … во времетраење од само 6 недели прилагодени на Вашите потреби. За овие 6 недели речиси секјдневно дружење Вие ќе се здобиете со степен на познавање на јазикот што го изучувате. Исто така Ви стоиме на располагање и за подготвителните курсеви за меѓународни сертификати. Повелете, запишете се, ве очекуваме.