На 25.11.2016 за првпат во Македонија гостин во јазичниот центар Челинџ беше Jason R Levine aka Fluency MC од Gallery Teachers. Тој е професор по англиски јазик и изминатите 18 години предавал англиски на деца, тинејџери, студенти и раководни лица во меѓународни компании. Слушателите од јазичниот центар Челинџ уживаа во неговата работилница Rhyme On Time и оригиналниот пристап кон изучување на англискиот јазик. Интерактивно дружење, музика и вистинска забава. Голема благодарност до Giovanni Rottura од Gallery Teachers и искрено се надеваме на понатамошна соработка и повторно гостување на Fluency MC во Скопје.